Jegyrendelés
Naptár
ELMARAD - UNLEASH THE ARCHERS | Striker | Northtale

ELMARAD - UNLEASH THE ARCHERS | Striker | Northtale 022021 December

A H-Music Hungary, a Barba Negra és a Rock1 együttmüködésében a Decibel Touring ügynökséggel bemutatja:
SOUL-BOUNDING ACROSS EUROPE 2021

UNLEASH THE ARCHERS
+ STRIKER
+ NORTHTALE

Tájékoztatjuk, hogy a 2021.12.02-re a BARBA NEGRA-ba tervezett UNLEASH THE ARCHERS | Striker | Northtale rendezvény elmarad.

A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek vételárát automatikusan visszatérítjük!
A visszatérítések 2021.10.31-ig befejeződnek.

Ha Önnek van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatjuk erről.
Szíves türelmét és megértését köszönjük!

A zenekar közleménye:
Összetört a szívünk, hogy rossz hírt kell megosztanunk veletek a pandémia miatt. A menedzsmentünk, az ügynökünk és a kiadónk javaslatára meg kellett hoznunk a döntést: az idén őszre tervezett 'Soulbounding Across Europe' turnét le kell mondanunk. Az Európa-szerte fennálló Covid szabályozások változásának fényében arra az elhatározásra jutottunk, hogy biztonságosabb a turnét törölni, mint kockáztatni és menet közben megrekedni valahol, esetleg félúton abbahagyni az utat.
 
Őszintén szólva zenekarként ez volt az eddig legnehezebb döntés, melyet meg kellett hoznunk, napokig vívódtunk, mire világossá vált, hogy tényleg nem fogjuk tudni ezt így vállalni. Nagyon szerettünk volna útnak indulni és eljátszani élőben az 'Abyss'-t az európai rajongóinknak végre. Egy csodálatos befejezése lett volna ez az egyébként nagyon klasszra sikeredett évünknek. De most csak annyit tehetünk, hogy várunk amíg a dolgok biztosabbak és biztonságosabbak lesznek. Azt gondolom, hogy Brittney a lehető legjobban foglalta össze az egészet:
 
Brittney Slayes: 
“Úgy érzem a gyász szakaszain mentünk keresztül… És ezt nem csak felszínesesen mondom. Tagadás, düh, megállapodás, depresszió és végül az elfogadás. Nagyon nagyon szerettük volna ezt a turnét megcsinálni.
Mindent megteszünk, amit csak tehetünk, hogy boldoggá tegyük a rajongóinkat, de reméljük, hogy ezúttal megértik, miért kellett lemondanunk. Nagyon sajnáljuk a promótereket, a vendégzenekarokat, a Strikert, a NorthTale-t és természetesen titeket. Reméljük, hogy mielőbb találunk megoldást arra, hogy találkozzunk.
 
A turné ütemezését illetően még nincsen új terv, tekintettel arra, hogy 2022-ben új dalokon szerettünk volna eredetileg dolgozni. A történtek fényében most át kell gondolnunk újra, hogy mit tehetünk. Még egyszer nagyon sajnáljuk és reméljük egy nap visszatérhetünk a gyönyörű kontinensetekre játszani nektek, tudván, hogy a covid-ot biztonságban magunk mögött hagytuk.”

Helyszín:
BARBA NEGRA
1117 Budapest, Neumann János u. 2.

Jegyek / Tickets
4999 Ft ▲ Elővételben 2021.10.31-ig
5999 Ft ▲ Elővételben 2021.11.01-től és a koncert napján

FIGYELMEZTETÉS!
A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

  Unleash the Archers / Striker / Northtale

Kapunyitás: 18:00 Helyszíni jegyár: 5999Ft Elővételi jegyár: 4999Ft

JEGYRENDELÉS // ELMARAD - UNLEASH THE ARCHERS | Striker | Northtale

A jegyértékesítést lezártuk.

 

BDPST ROCK play

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel, hogy Te lehess az első! Fontos híreket, kedvezményeket kapsz tőlünk.

FELIRATKOZÁS