Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

A zenés, táncos rendezvény helyszínén – a videoklip forgatáson, vagy más felvételen statisztaként történő közreműködés kivételével – beoltatlan személy is foglalkoztatható, de a fellépők kivételével a zenés, táncos rendezvényen végig köteles maszkot viselni.

Nem minősül zenés-táncos eseménynek az a kulturális esemény, amely az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartottként az adott művészet céljára rendelt helyszínen zajlik előre megváltott ülőhelyekkel, és a néző az előadás alatt a székében köteles tartózkodni.

Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

Jegyrendelés
Naptár
ELHALASZTVA - SONS OF APOLLO

ELHALASZTVA - SONS OF APOLLO 26Május

SONS OF APOLLO

A 2020.03.25-re majd 2021.05.26-ra a BARBA NEGRA-ba tervezett Sons Of Apollo koncert halasztásra kerül.

A zenekar és a rendezvényszervező közleménye:
"Bár a járványhelyzet lassan javul, egyelőre sem Magyarországon, sem Európa legtöbb országában nem lehetséges koncerteket szervezni, és a rendezvényekre vonatkozó szabályozás, illetve az új intézkedések bevezetési időpontja sem egyértelmű. Emiatt a Sons Of Apollo-nak sincs más választása, mint ismét elhalassza az egyszer már elhalasztott európai koncertjeit.
Ahogy más fellépéseket, így ezeket is 2022-re szervezi át az amerikai zenekar: míg a dél-amerikai turnénak már megvan az új időpontja, sajnos az európai fellépéseknek még nincs. A 2020.03.25-re és a 2021.05.26-ra érvényes jegyeket a vásárlás helyén vissza lehet váltani, de bízunk abban, hogy hamarosan ismertté válik az európai turné, és így a budapesti koncert 2022-es időpontja."

A budapesti koncertre megváltott jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók, vagy érvényesek lesznek a később bejelentésre kerülő új időpontra. A zenekartól VIP csomagot vásárló rajongók pedig a zenekar weboldalán és közösségi média csatornáin tájékozódhatnak majd a visszaváltás módjáról.

A Rock1 rendszerében vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó emailre válaszolva jelezzék felénk!

Köszönjük megértését és türelmét!

Helyszín:
BARBA NEGRA
1117 Budapest, Neumann János u. 2.

Jegyek / Tickets
8900 Ft ▲ Elővételben
9500 Ft ▲ A koncert napján

  Sons Of Apollo - MMXX World Tour - Budapest

Kapunyitás: 18:00 Helyszíni jegyár: 9500Ft Elővételi jegyár: 8900Ft

JEGYRENDELÉS // ELHALASZTVA - SONS OF APOLLO

A jegyértékesítést lezártuk.