Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

A zenés, táncos rendezvény helyszínén – a videoklip forgatáson, vagy más felvételen statisztaként történő közreműködés kivételével – beoltatlan személy is foglalkoztatható, de a fellépők kivételével a zenés, táncos rendezvényen végig köteles maszkot viselni.

Nem minősül zenés-táncos eseménynek az a kulturális esemény, amely az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartottként az adott művészet céljára rendelt helyszínen zajlik előre megváltott ülőhelyekkel, és a néző az előadás alatt a székében köteles tartózkodni.

Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

Jegyrendelés
Naptár
P.MOBIL - Budapest - Analog

P.MOBIL - Budapest - Analog 08Január

P.Mobil - Újévi koncert - Budapest

2021 valószínűleg senkinek nem volt a legjobb éve, sok barátot el is vesztettünk sajnos. Bízzunk benne, hogy 2022-ben visszajönnek a régi békeidők, a vírus elvonul és mi is minden héten koncertezhetünk valahol.
Kezdjétek velünk az évet az újévi bulinkon, ahova sikerült egy kiváló vendégzenekart is meghívnunk, ők a Mudfield Szeghalomról.
Az egyre ismertebb, fiatalokból álló zenekarban azt látjuk, amit ha nem is ugyanabban a stílusban is, de magunkon is, erőt és a zene feltétlen tiszteletét. Érezhetően szerelemből zenélnek, tele vannak energiával, tetszeni fog nektek is.

Helyszín:
Analog Music Hall
1116 Budapest, Kondorfa u. 8.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás
19.00 Mudfield - Szörnyeteg lemezbemutató koncert
21.00 P.Mobil - Újévi koncert

Jegyek
4000 HUF ▲ Elővételben
4000 HUF ▲ A koncert napján

A jegyértékesítés 2022. Január 1. 0:00 órakor kezdődik!

FIGYELMEZTETÉS!
A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

  P.Mobil újévi koncert/Budapest, vendég: Mudfield

Kapunyitás: 18:00 Helyszíni jegyár: 4000Ft Elővételi jegyár: 4000Ft

JEGYRENDELÉS // P.MOBIL - Budapest - Analog

A jegyértékesítést lezártuk.