Adatvédelmi tájékoztató
Naptár

A ROCK1.HU üzemeltetője és szerződött Partnerei (továbbiakban: Szervezők) a rock1.hu és jegy.rock1.hu weboldalak használata során tudomásukra jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezelik. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Szervezőkhöz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Szervezők – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsák és kezeljék. Személyes adatait harmadik fél részére marketing célokra nem adjuk ki.

A Szervezők az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatják fel:

  • piackutatás, piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok lebonyolítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • reklamációk kezelése,
  • a Szervezők saját marketing céljaira (pl. hírlevél feliratkozás).

A Szervezők valamennyi információt üzleti titokként kezelnek. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Szervezők az interneten keresztül hozzájuk eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezelik, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A rock1.hu és jegy.rock1.hu weboldalakon történő bármely tevékenység során az adatszolgáltatás önkéntes. A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén (“cookie”). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Szervezők fenntartják maguknak a jogot jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap e részén mindig tájékozódhat. A módosítások, azoknak a honlapon való megjelenésétől kezdve érvényesek.

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Utolsó módosítás: 2017. szeptember 1.

BDPST ROCK play

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel, hogy Te lehess az első! Fontos híreket, kedvezményeket kapsz tőlünk.

FELIRATKOZÁS