Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

A zenés, táncos rendezvény helyszínén – a videoklip forgatáson, vagy más felvételen statisztaként történő közreműködés kivételével – beoltatlan személy is foglalkoztatható, de a fellépők kivételével a zenés, táncos rendezvényen végig köteles maszkot viselni.

Nem minősül zenés-táncos eseménynek az a kulturális esemény, amely az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartottként az adott művészet céljára rendelt helyszínen zajlik előre megváltott ülőhelyekkel, és a néző az előadás alatt a székében köteles tartózkodni.

Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

Jegyrendelés
Naptár
P.MOBIL - Honfoglalás határok nélkül - Kaposvár

P.MOBIL - Honfoglalás határok nélkül - Kaposvár 112020 Július

P.Mobil - Honfoglalás határok nélkül - Kaposvár

A P.Mobil ritkán hallható műsora hazájukat szerető, extra dolgokra fogékony, vájtfülűeknek.
A már futó "Aranylakodalom" és "Móóóbil" koncertprogramok mellett a P.Mobil Trianon szomorú 100. évfordulója alkalmából néhány alkalommal a Honfoglalás határok nélkül műsort is felvette a turnéba.
A ritkán hallható műsor igazi zenei csemege lesz, ezért is vagyunk kicsit szomorúak, hogy csak 450 jegyet adhatunk el a hatályos rendeletek szerint, ha minden marad így.

Helyszín:
Vigasságok tere
7400 Kaposvár, Fő u. 10.

Jegyek
4000 HUF ▲ Elővételben
4000 HUF ▲ A koncert napján


  P.Mobil // Honfoglalás határok nélkül // Kaposvár

Kapunyitás: 18:00 Helyszíni jegyár: 4000Ft Elővételi jegyár: 4000Ft

JEGYRENDELÉS // P.MOBIL - Honfoglalás határok nélkül - Kaposvár

A jegyértékesítést lezártuk.