Jegyrendelés
Naptár
ELHALASZTVA - MÅNESKIN

ELHALASZTVA - MÅNESKIN 01Március

MÅNESKIN - LOUD KIDS ON TOUR 2022

Tájékoztatjuk, hogy a 2022.03.01-re a BARBA NEGRA-ba tervezett MÅNESKIN koncert halasztásra került.
A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre - az új időpont egyeztetés alatt. (Amint az új dátum bejelentésre kerül, ismét tájékoztatjuk minden online jegyvásárlónkat.)

Ha Ön nem szeretné megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegy árának visszatérítésére is van lehetőség.
A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék felénk.

A zenekar közleménye:
Sziasztok,
nagyon sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk, de az egész turnét el kell halasztanunk a járványhelyzet miatt. Sokat dolgoztunk ezért a turnéért, és minden készen állt, de sajnos az elmúlt napokban rossz híreket kaptunk a helyszínek jelenlegi lehetséges kapacitása és a lebonyolítás kapcsán. Nem tudjuk garantálni az összes fellépést úgy, hogy minden országnak saját szabályai vannak, amit természetesen be kell tartanunk, mert a koncerteket mindenki számára teljes biztonságban kell megcsinálnunk. Nagyon-nagyon sajnáljuk, és reméljük, hogy mihamarabb be tudjuk jelenteni az új dátumokat. Köszönjük a türelmeteket és támogatásotokat, ebben a helyzetben mindannyian együtt vagyunk, csak ki kell tartanunk, de visszajövünk, esküszünk, és az még jobb lesz.

Szeretünk Benneteket!”

Köszönjük megértését és türelmét!

Helyszín:
BARBA NEGRA
1117 Budapest, Neumann János u. 2.

Jegyek / Tickets
18400 Ft ▲ Állóhely / Standing ticket

FIGYELMEZTETÉS!
A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

SOLD OUT - A rendezvényre minden jegy elfogyott.

  Måneskin | Budapest 2022

Elővételi jegyár: 18400Ft

JEGYRENDELÉS // ELHALASZTVA - MÅNESKIN

A jegyértékesítést lezártuk.