Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

A zenés, táncos rendezvény helyszínén – a videoklip forgatáson, vagy más felvételen statisztaként történő közreműködés kivételével – beoltatlan személy is foglalkoztatható, de a fellépők kivételével a zenés, táncos rendezvényen végig köteles maszkot viselni.

Nem minősül zenés-táncos eseménynek az a kulturális esemény, amely az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartottként az adott művészet céljára rendelt helyszínen zajlik előre megváltott ülőhelyekkel, és a néző az előadás alatt a székében köteles tartózkodni.

Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

Belépőjegy átruházása

Az alábbi mezők kitöltésével Önnek lehetősége van belépőjegyének átruházására más személy nevére. Az átruházási folyamat során az eredeti belépőjegyet érvénytelenítjük és egy új belépőjegyet állítunk ki, melyet email-ben kézbesítünk az eredeti belépőjegy vásárlásakor Ön által használt email címre. Kérjük, töltse ki az adatokat, majd kattintson az Átruházom gombra!

  • - - - -R /

Ha további segítségre lenne szüksége, vagy észrevételeit szeretné megosztani velünk kérjük, írjon nekünk az ugyfelszolgalat@rock1.hu email címre.
Köszönjük!