Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

Tájékoztatás a zenés, táncos rendezvényekről.

A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

A zenés, táncos rendezvény helyszínén – a videoklip forgatáson, vagy más felvételen statisztaként történő közreműködés kivételével – beoltatlan személy is foglalkoztatható, de a fellépők kivételével a zenés, táncos rendezvényen végig köteles maszkot viselni.

Nem minősül zenés-táncos eseménynek az a kulturális esemény, amely az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartottként az adott művészet céljára rendelt helyszínen zajlik előre megváltott ülőhelyekkel, és a néző az előadás alatt a székében köteles tartózkodni.

Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

Jegyrendelés
Naptár
ELEFÁNT

ELEFÁNT 21Július

ELEFÁNT

Az Elefánt zenekar 2021. július 15-re, a MONYO Land-be tervezett koncertjére megváltott belépők változatlan feltételekkel érvényesek erre a koncertre!

Helyszín:
BARBA NEGRA
1117 Budapest, Neumann János u. 2.

18:00 Kapunyitás
19:10 Vendégzenekar
20:20 Elefánt koncert

Jegyek
3500 Ft ▲ Elővételben
3500 Ft ▲ A koncert napján

FIGYELMEZTETÉS!
A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.

  Elefánt // Barba Negra Track

Kapunyitás: 18:00 Helyszíni jegyár: 3500Ft Elővételi jegyár: 3500Ft

JEGYRENDELÉS // ELEFÁNT

A jegyértékesítést lezártuk.